1 voor website schilderijen

Schilderijen in Acryl verf op doek en Aquarelletjes

Heb je nog een saaie wand in huis? Een acryl schilderij, of ook leuk, een tableau van kleine schilderijtjes van Femke is de oplossing.

De onderwerpen van de kleine doekjes van 20 x 20 cm zijn veelal vissen, groente en fruit. Afbeeldingen van deze schilderijtjes worden gebruikt op Femke’s CuliCards. Leuke schilderijtjes om in de keuken op te hangen of neer te zetten.

Prijzen kleine doekjes:

De doekjes van 20 x 20 cm. kosten € 55,- per stuk en wil je er 2 of meer dan wordt de prijs per stuk € 45,-. Een steigerhouten lijstje voor een klein schilderijtje kost € 20,-.

Het grotere werk, vaak landschappen en bloemenschilderijen, kan natuurlijk ook prima boven de bank. Sommige schilderijen heeft Femke in laten lijsten. Deze stoere steigerhouten lijsten maken het af. Heb je interesse of wil je een schilderij thuis uitproberen neem dan contact op (klik hier).

Femke heeft haar eigen expositieruimte annex atelier, the Creativ Store, in Schalkhaar, in de buurt van Deventer (Spanjaardsdijk 68, 7433 PX Schalkhaar) waar ze je op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur graag ontvangt.