1 banner over femke wijma
1 Femke zonder tekst
1 SITE HAPPY
1 site femke 1

Wie ben ik?

Ik ben een nieuwsgierige creatieveling die van kleur houdt, op details let en goed kan kijken. Dat kijken doe ik graag in musea en bij tentoonstellingen, maar ook in het alledaagse leven valt er genoeg te zien.

Tijdens een wandeling kijk ik uiteraard naar het landschap om mij heen, maar ook vallen mij altijd dingen op die velen waarschijnlijk de moeite niet waard vinden. Mooie dauwdruppels op een blad, een pluk koeienvacht die aan het prikkeldraad is blijven hangen, maar ook de patronen in de omgewoelde akker na het ploegen van het land.

Tijdens het tennissen kan ik mijn tegenstanders opeens wijzen op de prachtige kleuren in de lucht (waarmee ik ze meteen even lekker uit hun spel haal...).

Als ik onderweg ben en ik zie een mooie kleur in het landschap dan probeer ik te bedenken welke CMYK kleur dat is.

Loop ik door de stad dan kijk ik graag naar mooie logo’s, maar ook verzamel ik mooie lettertypes in mijn hoofd.

Eigenlijk ben ik de hele dag bezig met letters, vormen en kleuren! En laten dat nou net belangrijke ingrediënten voor een logo, een huisstijl of van allerhande andere visuele uitingen.

Verder gaat er nauwelijks een dag voorbij dat ik aan het tekenen of schilderen ben. Het kan een klein schetsje op een stukje papier, of ik ga echt heerlijk los met acrylverf op doek. In mijn grafische werk kan ik dat heel goed toepassen!

Nieuwsgierige creatieveling

Ik ben een nieuwsgierige creatieveling met een grote interesse in anderen, in jou dus, die graag wil samen met jou uitzoekt wat jouw smaak is! En niet alleen wil ik weten wat jouw smaak is, ik wil graag, door middel van een logo, aan de wereld laten zien wat dan jouw smaak is! Samen zoeken we uit wat jij je gasten wilt laten proeven.
Want met jouw unieke logo en huisstijl (klik hier) kun je laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Ik help je graag!

Ik help je graag bij het het vertalen van jouw eigen unieke smaak naar een mooi, duidelijk en sprekend logo. Ook zorg ik er voor dat de smaak van jouw gerechten, terug te vinden is op de menukaart van je bedrijf (klik hier).