Skip to content

T: 0572 381 028 M: 06 23 17 09 56

E-mail: wijzijn@planet.nl

M: 06 23 17 09 56
E: wijzijn@planet.nl

Grafische vormgeving

Wat kun je van mij verwachten?

Ben je op zoek naar een creatieve en doeltreffende grafische vormgever? Met een kleurrijke kijk op de wereld?

Dan kan ik je verder helpen. Ik verzorg de meest uiteenlopende opdrachten van concept tot eindresultaat. Om een beeld te krijgen: ik ontwerp onder andere logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, catalogi, folders en banners. Eigenlijk alles waarmee je iets kunt laten zien aan de rest van de wereld.

Door in overleg te gaan krijg ik een goed beeld van wat JIJ wilt laten zien. Vervolgens ga ik aan de slag om er iets moois en kleurrijks van te maken. Natuurlijk hebben we geregeld contact om te zien of wat ik maak precies is wat bij jou past.

Wil je eens samen om de tafel? Neem dan contact op.

Voorbeelden:

 

Voor SKiK, Sallandse Kinderen in de Knel, heb ik een logo gemaakt. SKiK is een initiatief van Rotary Club Raalte.

www.willyalferink.nl

Een vierluik flyer voor kunstenaar Willy Alferink. In deze flyer kan Willy zijn (mozaiek) sculpturen en schilderijen laten zien aan een groot publiek.

buitengewoontheedrinken.weebly.com

Twee flyers voor Buitengewoon Theedrinken van Karin Huijsman. De voorkant van beide flyers is gelijk, maar met twee verschillende achterzijden.

aagjepraktijkvoorkindercoaching.nl

Een drieluik zig-zag flyer voor Aagje Kindercoaching, waarvoor ik eerder als het logo had gemaakt.

www.changeofheart.nl

Visitekaartjes voor Change of Heart van Bregtje Hermans. Op mooi dik papier met dubbelzijdig glanslaminaat.

Glossy magazine met een serie interviews door Marjolein Haarman. Deze interviews zijn een onderdeel van haar Bachelor Thesis. A4 formaat.

www.reisadviesaanhuis.nl

Visitekaartjes voor Margriet's Reisadvies aan huis. Standaardformaat, maar uitgevoerd met dubbelzijdig glanslaminaat op mooi dik papier.

Tineke Gerards (www.deziro.nl) van Atelier Deziro en Femke Wijma (www.femkewijma.nl) bieden in het najaar van 2019 verschillende keren de combi workshop Steenbewerken en Schilderen aan in the Creativ Company in Schalkhaar.

Voor het Edison College in Apeldoorn maakte ik de examengids. Een mooi boekje vol met foto's en herinneringen dat de geslaagden ontvingen bij de diploma uitreiking. Boekje is liggend A5 formaat en heeft een hardcover omslag.

www.ateliermetstip.nl

In september 2018 organiseerde Astrid Bakkum van Atelier met Stip een schilderweek in de Lot in Frankrijk. Petra Dogger heeft van deze geweldige week een reisverslag geschreven en ik het de vormgeving voor mijn rekening genomen. Het is een prachtig boek geworden, liggend A4 formaat met een hard cover omslag.

aagjepraktijkvoorkindercoaching.nl

Voor Kindercoaching praktijk van Els Poser heb ik het logo, de visitekaartjes en het naambord bij de praktijkruimte ontworpen.

Vakantieboek van familievakantie naar Kreta (augustus 2018). Liggend A4 reisverslag met heel veel foto's.

www.nieuweoorsprong.nl

De 10 ondernemers op de Oorsprong willen op vrijdag en zaterdag bezoekers trekken naar De Oorsprong. Met de slogan 'Beleef de Oorsprong' moet dat lukken

www.nieuweoorsprong.nl

In het weiland voor de Oorsprong staat een groot spandoek van 3 x 2 meter waarmee het voor bezoekers duidelijk wordt dat ze op vrijdag en zaterdag welkom zijn op de Oorsprong.

www.salland.groei.nl

Ook in 2019 organiseert Groei & Bloei Salland weer een Open Tuinenweekend. Ik heb daarvoor de A5 flyer en de A4 poster ontworpen.

Logo 4 Women

Voor de nieuwe laagdrempelige netwerkclub 4 Women heb ik het logo ontworpen.

linibrocante.nl / femkewijma.nl

Op de eerste verdieping van de Oorsprong in Schalkhaar hebben Jacqueline Kettelarij (Lini Brocante) en Femke Wijma (the Creativ Store) hun winkels met brocante en schilderijen en keramiek. The Creativ Store is tevens schilderatelier.

www.hermieherbs.nl

Voor Hermie Herbs heb ik het logo uitgewerkt, de visitekaartjes gemaakt en ook de stickers voor de potjes waarin de kruidenmixen verpakt worden.

www.rotary.nl/raalte/

Rotary Raalte viert in 2019 haar 50-jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan is een kunst prijsvraag uitgeschreven. De kunstwerken van de 6 winnaars worden een jaar lang (wisselend) geëxposeerd in de gemeentes Raalte en Olst/Wijhe op grote spandoeken van 3 x 2 meter.

www.kijkg.nl

Een mooie drieluik flyer / visitekaartje voor de veelzijdige fotograaf Gea Laar. Haar verschillende expertises worden in deze folder belicht.

www.rotary.nl/raalte/

Rotary Club Raalte viert in 2019 haar 50-jarig jubileum. Hiervoor heb ik een feestelijk (tijdelijk) logo ontworpen. Uiteraard is het Rotary rad in goudgeel er in verwerkt. De teksten zijn zo om het logo heen geplaatst alsof het lijkt dat er een draai aan het rad gegeven wordt: Rotary Raalte, na 50 jaar nog steeds in beweging.

www.wijmalochem.nl

Voor Autobedrijf Wijma in Lochem heb ik een spandoek gemaakt om reclame te maken voor de jaarlijkse Kerstshow. Altijd leuk om 'm dan in het echt te zien hangen.

www.wiactive.nl

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van WiActive is het logo gerestyled. Uiteraard met het nieuwe logo is er een (digitale) nieuwjaarswens verstuurd.

Lessenserie kunst

Voor de basisscholen in de gemeente is een lessenserie Kunst ontwikkeld voor alle leerlingen van de basisschool. Telkens voor 2 groepen is er een lessenserie gemaakt waarbij kunst in de openbare ruimte de hoofdrol speelt. Ik heb de vormgeving gedaan.

 

www.salland.groei.nl

Alle leden van Groei & Bloei Afdeling Salland krijgen aan het begin van het jaar een jaarprogramma voor het komende jaar.

La Cuisine de Karla

Voor Karla Wagenar van La Cuisine de Karla heb ik visitekaartjes met afgeronde hoeken gemaakt.

www.harte-lucks.nl

Voor Caroline Schouten heb ik meerdere flyers gemaakt voor haar werk op het gebied van Massage & Beweging.

www.maathoeve.nl

De Maathoeve heeft in 2018 de winkel verbouwd tot Proeflokaal. Daar hoort natuurlijk een nieuw / aangepast logo bij. Het logo is onder andere geplaatst op een nieuw straatbord, een grote sticker in de winkel en stickers voor op de pizza dozen.

Scroll To Top