1 banner portfolio
1 blauw gr vormgeving 6 x 4 cm

Voor het Edison College in Apeldoorn heb ik een examengids gemaakt. Door de Corona is het een wat eenvoudiger versie geworden dan voorgaande jaren. Maar wel super mooi dat er ook in dit gekke jaar weer een mooi boek gemaakt is als herinnering aan de middelbare schooltijd.

Portfolio

Hieronder zie je een greep uit de grafische ontwerpen die ik gemaakt heb.

Zit er iets bij wat je aanspreekt neem dan contact met me op, en ik kijk welk uniek visueel en bij jou passend beeld ik voor je kan ontwerpen.

 

Voor Buitengewoon Inspirerend, de 5 elementen coaching praktijk van Karin Huijsman, heb ik een logo en huisstijl ontworpen.

Karin heeft eerst zelf een moodboard gemaakt tijdens de workshop Find your Personal Brand.

1 Grafisch Voorbeeld Caroline

www.carolineschouten.nl

Voor Caroline Schouten - Financiële Dienstverlening een logo en verschillende andere visuele uitingen gemaakt.

Grafische voorbeeld

Voor het Edison College in Apeldoorn heb ik een examengids gemaakt. Dit jaar werd het een sobere versie, omdat heel veel activiteiten door Corona afgelast zijn.

www.salland.groei.nl

Een flyer voor Groei & Bloei Afdeling Salland die met deze folder potentiële geïnteresseerden uit wil nodigen om kennis te maken met de vereniging.

Grafische voorbeeld

www.femkewijma.nl

Zoals ieder jaar maak ik een uitgebreid vakantieverslag van onze eigen vakantie. In 2019 vierden we onze vakantie op het prachtige eiland Kreta.

www.nieuweoorsprong.nl

Voor 2020 staan er weer vier (seizoensgebonden) streekmarkten gepland op de Oorsprong in Schalkhaar.

www.mensenleven.org

Werkboek voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. In 2020 wordt 75 jaar Vrijheid gevierd. Dit werkboek is gemaakt naar aanleiding van het boek overLeven en de makers willen dat de verhalen van de Overlevenden van WOII niet vergeten worden.

www.logopediesalland.nl

In deze drieluikfolder legt Logopediepraktijk Salland uit wat Oro Myo Functionele Therapie inhoudt, en welke resultaten er mee bereikt kunnen worden.

Grafische voorbeeld GEBAREN

www.logopediesalland.nl

Dit is een flyer om de Cursus 'Ondersteunende Gebaren' die Logopediepraktijk Salland aanbiedt te promoten. Ook wordt uitgelegd voor wie deze cursus waardevol kan zijn.

www.ityquilts.nl

Eén keer in de twee jaar organiseert Kleinvakheukske Ity een prachtige quiltexpositie in Delden. Om hier bekendheid aan te geven zijn er 2 formaten posters en A6-flyers gemaakt.

www.jet-net.nl

Deze folder is gemaakt voor Jet-Net en Techniek Tastbaar en heeft als doel om basisschool leerlingen enthousiast te maken voor de Zeven Werelden van Techniek dagen die zij organiseren.

 

coachpraktijkdedroomboom.nl

Voor Laura Burgman heb ik een logo, huisstijl en de visitekaartjes ontworpen. De oude appelboom in de achtertuin van haar coachpraktijk is het uitgangspunt geweest voor zowel de naam als het logo van de coachpraktijk.

www.rudyennynkestuin.nl

Nynke Atsma heeft een prachtige tuin die ze openstelt voor publiek en een sfeervolle B&B in het buitengebied van Luttenberg. Deze visitekaartjes kan ze overal uitdelen zodat haar tuin en B&B bij mensen blijft hangen.

www.salland.groei.nl

Ook dit jaar organiseert Groei & Bloei afdeling Salland weer een Lentefair. Het flyeren kan beginnen zodat elke tuinliefhebber in Salland weet waar je moet zijn op 3 mei 2020.

Tijdens de fair zullen A1 posters de weg wijzen naar de locatie van de Lentefair op de kwekerij van Arjan Schepers in Marienheem.

www.ateliermetstip.nl

Astrid Bakkum organiseert elk jaar meerdere schilderweken in de Lot in Zuid-Frankrijk. Met deze flyers kan ze mensen enthousiast maken om ook zo'n heerlijke relaxte week te boeken.

 

Eindelijk heb ik voor mezelf een visitekaartje gemaakt...

www.femkewijma.nl

Voor JvM Connect van John van Mierlo heb ik het logo aangepast naar zijn eigen idee. Ook heb ik nieuwe visitekaartjesvoor JvM Connect ontworpen.

www.harte-lucks.nl

Een nieuwe flyer voor Caroline Schouten van Harte Lucks: dit is de derde flyer in dezelfde stijl voor Harte Lucks; dit keer voor Schildklier massage therapie.

www.wijmalochem.nl

De jaarlijkse kerstkaart | uitnodiging voor de kerstshow van Autobedrijf Wijma heeft weer een lekkere winterse uitstraling gekregen.

 

Voor SKiK, Sallandse Kinderen in de Knel, heb ik een logo gemaakt. SKiK is een initiatief van Rotary Club Raalte.

www.willyalferink.nl

Een vierluik flyer voor kunstenaar Willy Alferink. In deze flyer kan Willy zijn (mozaiek) sculpturen en schilderijen laten zien aan een groot publiek.

buitengewoontheedrinken.weebly.com

Twee flyers voor Buitengewoon Theedrinken van Karin Huijsman. De voorkant van beide flyers is gelijk, maar met twee verschillende achterzijden.

aagjepraktijkvoorkindercoaching.nl

Een drieluik zig-zag flyer voor Aagje Kindercoaching, waarvoor ik eerder als het logo had gemaakt.

www.changeofheart.nl

Visitekaartjes voor Change of Heart van Bregtje Hermans. Op mooi dik papier met dubbelzijdig glanslaminaat.

Glossy magazine met een serie interviews door Marjolein Haarman. Deze interviews zijn een onderdeel van haar Bachelor Thesis. A4 formaat.

www.reisadviesaanhuis.nl

Visitekaartjes voor Margriet's Reisadvies aan huis. Standaardformaat, maar uitgevoerd met dubbelzijdig glanslaminaat op mooi dik papier.

Tineke Gerards (www.deziro.nl) van Atelier Deziro en Femke Wijma (www.femkewijma.nl) bieden in het najaar van 2019 verschillende keren de combi workshop Steenbewerken en Schilderen aan in the Creativ Company in Schalkhaar.

Voor het Edison College in Apeldoorn maakte ik de examengids. Een mooi boekje vol met foto's en herinneringen dat de geslaagden ontvingen bij de diploma uitreiking. Boekje is liggend A5 formaat en heeft een hardcover omslag.

www.ateliermetstip.nl

In september 2018 organiseerde Astrid Bakkum van Atelier met Stip een schilderweek in de Lot in Frankrijk. Petra Dogger heeft van deze geweldige week een reisverslag geschreven en ik het de vormgeving voor mijn rekening genomen. Het is een prachtig boek geworden, liggend A4 formaat met een hard cover omslag.

aagjepraktijkvoorkindercoaching.nl

Voor Kindercoaching praktijk van Els Poser heb ik het logo, de visitekaartjes en het naambord bij de praktijkruimte ontworpen.

Vakantieboek van familievakantie naar Kreta (augustus 2018). Liggend A4 reisverslag met heel veel foto's.

www.nieuweoorsprong.nl

De 10 ondernemers op de Oorsprong willen op vrijdag en zaterdag bezoekers trekken naar De Oorsprong. Met de slogan 'Beleef de Oorsprong' moet dat lukken

www.nieuweoorsprong.nl

In het weiland voor de Oorsprong staat een groot spandoek van 3 x 2 meter waarmee het voor bezoekers duidelijk wordt dat ze op vrijdag en zaterdag welkom zijn op de Oorsprong.

www.salland.groei.nl

Ook in 2019 organiseert Groei & Bloei Salland weer een Open Tuinenweekend. Ik heb daarvoor de A5 flyer en de A4 poster ontworpen.

Logo 4 Women

Voor de nieuwe laagdrempelige netwerkclub 4 Women heb ik het logo ontworpen.

linibrocante.nl / femkewijma.nl

Op de eerste verdieping van de Oorsprong in Schalkhaar hebben Jacqueline Kettelarij (Lini Brocante) en Femke Wijma (the Creativ Store) hun winkels met brocante en schilderijen en keramiek. The Creativ Store is tevens schilderatelier.

www.hermieherbs.nl

Voor Hermie Herbs heb ik het logo uitgewerkt, de visitekaartjes gemaakt en ook de stickers voor de potjes waarin de kruidenmixen verpakt worden.

www.rotary.nl/raalte/

Rotary Raalte viert in 2019 haar 50-jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan is een kunst prijsvraag uitgeschreven. De kunstwerken van de 6 winnaars worden een jaar lang (wisselend) geëxposeerd in de gemeentes Raalte en Olst/Wijhe op grote spandoeken van 3 x 2 meter.

www.kijkg.nl

Een mooie drieluik flyer / visitekaartje voor de veelzijdige fotograaf Gea Laar. Haar verschillende expertises worden in deze folder belicht.

www.rotary.nl/raalte/

Rotary Club Raalte viert in 2019 haar 50-jarig jubileum. Hiervoor heb ik een feestelijk (tijdelijk) logo ontworpen. Uiteraard is het Rotary rad in goudgeel er in verwerkt. De teksten zijn zo om het logo heen geplaatst alsof het lijkt dat er een draai aan het rad gegeven wordt: Rotary Raalte, na 50 jaar nog steeds in beweging.

www.wijmalochem.nl

Voor Autobedrijf Wijma in Lochem heb ik een spandoek gemaakt om reclame te maken voor de jaarlijkse Kerstshow. Altijd leuk om 'm dan in het echt te zien hangen.

www.wiactive.nl

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van WiActive is het logo gerestyled. Uiteraard met het nieuwe logo is er een (digitale) nieuwjaarswens verstuurd.

Lessenserie kunst

Voor de basisscholen in de gemeente is een lessenserie Kunst ontwikkeld voor alle leerlingen van de basisschool. Telkens voor 2 groepen is er een lessenserie gemaakt waarbij kunst in de openbare ruimte de hoofdrol speelt. Ik heb de vormgeving gedaan.

 

www.salland.groei.nl

Alle leden van Groei & Bloei Afdeling Salland krijgen aan het begin van het jaar een jaarprogramma voor het komende jaar.

La Cuisine de Karla

Voor Karla Wagenar van La Cuisine de Karla heb ik visitekaartjes met afgeronde hoeken gemaakt.

www.harte-lucks.nl

Voor Caroline Schouten heb ik meerdere flyers gemaakt voor haar werk op het gebied van Massage & Beweging.

www.maathoeve.nl

De Maathoeve heeft in 2018 de winkel verbouwd tot Proeflokaal. Daar hoort natuurlijk een nieuw / aangepast logo bij. Het logo is onder andere geplaatst op een nieuw straatbord, een grote sticker in de winkel en stickers voor op de pizza dozen.