Doe de Logo Check


.

. 1 Gratis zonder tekst

Ben jij in het verleden gestart met jouw bedrijf omdat je zo’n tof idee had waarmee je een heleboel mensen kunt helpen? En wilde je meteen aan de slag met dat gave idee waardoor er geen tijd (en geld) was voor het ontwerpen van een huisstijl en logo? Heb je daarom zelf iets gemaakt en wil je nu uitzoeken of hetgeen je gemaakt hebt ook daadwerkelijk bij jouw onderneming past?

Of is er in het verleden wel aandacht besteed aan het ontwerp van logo en huisstijl, en wil je nu uitzoeken of deze ontwerpen nog steeds passen bij je huidige bedrijf?

Als jouw potentiële klant jouw logo en huisstijl ziet, wordt het dan duidelijk wat hij van jou kan verwachten? Straal jij met jouw logo en huisstijl uit wie je daadwerkelijk bent en wat je voor jouw klant kunt betekenen?

Of ben je juist een startende ondernemer en heb je nog helemaal geen logo en huisstijl, maar ben je hier al wel over aan het nadenken? Doorloop dan ook deze Logo Check om belangrijke zaken voor de ontwikkeling van jouw gloednieuwe logo en huisstijl uit te zoeken!

Als jouw logo en huisstijl duidelijk weergeven wat jij jouw potentiële klant te bieden hebt, kun je jezelf op een herkenbare manier zichtbaar maken, zowel offline als online, en zul je makkelijker jouw ideale klant aantrekken.