1 moodboard scherp

Find your Personal Brand

Je bent al een tijdje aan het ondernemen en je weet dat je goed bent in je vak, maar trek je wel genoeg klanten aan?

Trek je wel genoeg klanten aan en zijn het ook werkelijk jouw ideale klanten? Wie is jouw ideale klant? Waar heeft jouw ideale klant behoefte aan? Wat is het probleem van jouw ideale klant? En welke oplossing bied jij je ideale klant?

Naast deze vragen gaan we op zoek naar de kernwaarden van jouw bedrijf, en zoeken we uit welke kleuren, vormen en typografie passen bij jouw bedrijf!

Verschillende vragen dus die je dient te beantwoorden voordat je tot goede visuele uitingen voor jouw bedrijf kunt komen.

Als je de LOGO CHECK al gedaan hebt, dan is het daar verzamelde materiaal een hele goede basis voor deze workshop. Neem het verzamelde materiaal dus mee!

In 3 stappen nemen we de visuele uitingen van jouw bedrijf onder de loep. In de workshop ga je zelf ook creatief aan de slag om een antwoord op de verschillende vragen te zoeken.

Als jouw visuele uitingen duidelijk laten zien waar jouw bedrijf voor staat en welk product of dienst jij aanbiedt zul je met gemak jouw ideale klant naar je toe trekken.

Als jouw visuele beelden kloppen wordt marketing een stuk makkelijker!