T: 0572 381 028 M: 06 23 17 09 56
E-mail: wijzijn@planet.nl

Nieuwe werkruimte in Schalkhaar voor The Creativ Company

Nieuwe werkruimte in Schalkhaar voor The Creativ Company
28 mei 2018 femke

 

Sinds 1 mei 2018 heb ik een nieuwe expositie- en werkplek bij de Oorsprong in Schalhaar. Een ruimte waar ik zelf aan de slag kan met mijn grafische werk en wat tevens mijn schilderatelier is. Ook exposeer ik er mijn eigen schilderijen, keramiek en uiteraard zijn de Culi Cards er te koop.

Ik ga er schilder workshops geven en het wordt een ontmoetingsplek door de netwerkbijeenkomsten en omdat ik er flexplekken aan ga bieden. Elke vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur zal ik er zijn, of is the Creativ Store in ieder geval geopend.

In the Creativ Store is tevens brocante van www.linibrocante.nl te koop en driftwood objecten van Gerjan Harbers.