T: 0572 381 028 M: 06 23 17 09 56
E-mail: wijzijn@planet.nl

Creatief

Kleurrijk

Herkenbaar

Creatief

Kleurrijk

Previous

Next

CuliCards

1 Culi Cards jpegKoken is hip, net zoals deze Culi Cards! Op de voorzijde van de kaart staat een kleurrijk schilderijtje van Femke afgebeeld. Op de achterzijde vind je een eenvoudig maar smakelijk recept. Zo stuur je bijvoorbeeld het recept* van een zalmtartaartje naar een jarige vriend of het recept van een frambozencharlotte naar een vriendin die wel een opsteker kan gebruiken. En als de ontvanger het recept heeft geprobeerd staat de kaart enorm leuk op de koelkast of op het prikbord in de keuken!

Deze dubbele kaart is 13 x 13 cm en aan de binnenkant blanco, dus voldoende ruimte om te beschrijven. De kaarten kosten € 2,95 per stuk (inclusief envelop en verpakt in een doorzichtige folie). Voor € 10,- krijg je vier CuliCards naar keuze. De verzendkosten van een pakketje van 4 kaarten bedragen € 2,95.

*De recepten op de CuliCards zijn onder andere van de hand van Petra Dogger, Marquerite Koekkoek (www.deblauwekeuken.nl), Agnes de Graaf (www.maathoeve.nl), Frans Kortenhorst (www.oredesign.nl) en Mirjams Keukenbrigade (www.mirjamskeukenbrigade.nl).

Niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te versturen. De recepten probeer je natuurlijk eerst zelf!